man-u-chao
Članovi kluba navijača
Rezerva
Dob: 26
|
Pošto trenutno nisam u Zagrebu nego u Bosni tu mi je ograničen internet na 5GB pa me zanima ako netko zna koliko bi mi potrošilo ako bi gledao utakmicu preko streama?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
denny24
Poster 20000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
Pošto trenutno nisam u Zagrebu nego u Bosni tu mi je ograničen internet na 5GB pa me zanima ako netko zna koliko bi mi potrošilo ako bi gledao utakmicu preko streama?
0,5-1 gb
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Green and Gold till the club is Sold!
|
|
|
:Maka:
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Dob: 18
Glory glory Man Utd
|
Da, tako ti nešto ispadne- PRvenstveno ovisi o streamu. Ako je kvalitetan, troši puno više nego oni koji zapinje.....
UBIT ĆEMO RAZBIT ĆEMO KOGA??? TALIJANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sudi Busaca, tako da nebi trebao iti on koji će odlučiti utakmicu........
O San Siro is never full...................
Valjda će FErgie imat na umu da u nedjelju igramo protiv Fulhama.....
We all hate Italian scum!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GrayFox
Football. Bloody hell
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 23
Bolje hrabro ustuknuti, nego kukavički pobijediti!
|
Da, tako ti nešto ispadne- PRvenstveno ovisi o streamu. Ako je kvalitetan, troši puno više nego oni koji zapinje.....
UBIT ĆEMO RAZBIT ĆEMO KOGA??? TALIJANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sudi Busaca, tako da nebi trebao iti on koji će odlučiti utakmicu........
O San Siro is never full...................
Valjda će FErgie imat na umu da u nedjelju igramo protiv Fulhama.....
We all hate Italian scum!!!!!!!!!
E ja se baš bojim tega Busace, čovjek bi rekao švicarca, ali zapravo talijana koji živi u Švicarskoj 20 km od granice s Italijom i čiji su roditelji iz Catanije...  Mogo bi on nas večeras  ...idem sad na kladaru stavit da će bit penal...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WRooney
Legenda kluba

Dob: 24
|
Berlusconi:Ako Ronnie bude pravi čuvajte nas se
Ronaldinhova genijalnost budi nadu Milanovim nogometašima i izaziva strepnju na Otoku, iako jaki Manchester United ima prednost za uzvrat Da je moguće vratiti godine i s njima onog starog Ronaldinha, Messi i Cristiano Ronaldo danas bi bili samo “veliki” igrači. Jer brazilski “čarobnjak” ipak je za nijansu iznad. - Ronaldinhova je priča predivna. Bio je najbolji igrač svijeta, onda je imao problema, pa je malo 'poludio’ i prestao trenirati. Sad se vratio, trenira kao nikad, potpuno je koncentriran, a tad je pravi vođa - rekao je trener Milana Leonardo za igrača na kojem leže sve Milanove nade u čudo na Old Traffordu. Najbolje godine su iza Brazilca, gotovo sigurno više nikad neće moći u kontinuitetu igrati kao što je igrao nekoć u Barceloni. No u jednoj utakmici, ako je pravi, može “razbiti” svakog. Pa čak i United na Old Traffordu. Svjestan je toga i Alex Ferguson, zato je i bio “lud” prethodnih dana zbog neizvjesnosti vezane uz Rooneyev nastup. Iako ima jednu od najboljih obrana svijeta, zna da Ronaldinhova genijalnost i nju može lako zaobići, da je Milan sposoban zabiti im dva gola. Zato mu treba jamstvo da će njegova momčad dati bar jedan. A Rooney to definitivno jest. - Ronaldinho, Borriello i Pato nevjerojatan su trojac, mi toga moramo biti svjesni i naći načina da ih zaustavimo - rekao je sir Alex. Milan na Old Trafford večeras dolazi s prilično beznandnim rezultatom. Treba mu pobjeda s dva gola razlike ili “bar” 2-3, identičan rezultat onom iz prve utakmice. To se čini kao nemoguća misija za Milan, ali Talijani nisu izgubili nadu jer imaju “čarobnjaka”. - Bude li Ronaldinho onaj pravi, neka nas se čuvaju. Da, tad svakog na svijetu možemo pobijediti - poručio je Silvio Berlusconi. 'NIJE TO NAJLOŠIJI GOL U KARIJERI' Izjednačujući gol protiv Milana na San Siru vjerojatno je najružniji gol koji sam ikad zabio, rekao je Paul Scholes. Možda je bio ružan, ali vrijedio je zlata. BECKS NA KLUPI ZBOG PRITISKA Nakon sedam godina David Beckham vraća se na Old Trafford. Leonardo još razmišlja hoće li ga staviti u početni sastav pred “njegovim” navijačima. Rooney ipak igra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kalafat
L.U.H.G.
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 26
|
Dosli smo do dana odluke u koji ulazimo sa velikom prednoscu a i kvalitetom na nasoj strani iako desetkovani ludim brojem ozljeda mislim da smo klasa vise od milana. Po meni kljuc utakmice je rastrcanost i tempo nasih igraca ako od pocetka utakmice pocmemo igrat u visokom tempu i agresivno nema straha stara garda Milana nece moci to pratiti. Jos da se osvrnem na prijasni post Ronaldihno koliko god on genijalan NEKAD bio to je bio nekad mislim da se od njega po utakmici moze ocekivat potez dva ali to je sve dok pomeni status genijalca zasluzuju igraci koji su konstantni a ne oni koji igraju kako vitar puse.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
PRIJE STAVLJANJA JEZIKA U POGON UKLJUCI MOZAK!!!!!!!!!!
|
|
|
medo86
Limač Manchestera
Dob: 24
|
JA mislim da cemo igrati formaciju 4 - 5 - 1 sastav:
VDS
RAFAEL VIDIC EVANS EVRA
VALENCIA FLETCHER SHCOLES OBERTAN PARK
ROONEY
I igramo tako da se zatvori Pirlo znaci opet je Park u igri, Fletcher ce navjerovatnije cuvati njihovog najboljeg igraca Seedorfa, RAfel mislim da nece imati problema sa Ronaldinhom, Evra ce pjest Pata, samo se brinem za Vidica da ne kiksa kao protiv Aston Ville, i naravno da Ronney utrpa jos 2komada da budemo sigurni i vrati im dug iz proslosti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
One Love
Rezerva

|
ja mislimm da ovu urtakmicu treba da ih pojedemo trkommm i tempom i to je dobitna kombinacija, i najbitnije ne praviti banalne greske ko u prosloj!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rooney10
|
Baš to što je one love reko treba ih napasti onako baš jako pritisak na njih napraviti kako su oni na nas,najviše bi želio da ih stisnemo onako kako je Liverpool Real prošle godine kada su ih na kraju 4:0 dobili moramo ih odmah stisnuti bit ce teško ali ako ih želimo stisnuti mora igrati Berbatov  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Busby_Boy
Ferguson's Red Army!
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 19
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
bludnick
Rezerva

|
Nema Neste, nema Pata...  Pritisak od početka i pamet u glavu. Pobjednička formula. Mislim da je Rafael još mrvicu ozljeđen, tako da je Neville jedini izbor. Ajde stari je on lisac, samo da ga noge ne izdaju. Može on još pružiti partiju na razini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alen
Administrator
Legenda kluba
|
Nikad se ja nisam bojao njegovih nogu.. višlje je problem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Old Trafford - Where amazing happens. MUFC - It's a religion.
|
|
|
One Love
Rezerva

|
Nikad se ja nisam bojao njegovih nogu.. višlje je problem  ahahahahahhahahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
:Maka:
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Dob: 18
Glory glory Man Utd
|
Izgleda da je Fergie počeo pit zagorsko vino. Stvarno mu udara pravo u glavu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
CR7
Legenda kluba

Dob: 17
Lokacija: Sir Matt Busby, Old Trafford - M16 0RA Manchester (ENG)
Glory Glory Man United
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zidane: "Paul Scholes is the complete midfielder. He is undoubtedly the best midfielder of his generation."
|
|
|
denny24
Poster 20000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
seedorf ne igra,  nevile  ajde nadamo se najboljem i prolaz u četvrtfinale 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Green and Gold till the club is Sold!
|
|
|
|
Mark Robins
|
@ maka Rafael je ozljeđen, a nema se koga drugog stavit tamo zato ohladi malo, nemoj postat Ipak narvno je je ovo veliki razlog za brigu, Ronalnidho bi protiv Nevilla možda čak mogo izgledai kao u starim danima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Internet serator veći od Marka...
Global Moderator
Legenda kluba
Dob: 28
|
uf al me strah... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010) Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule. Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
|
|
|
|