Croatia Manchester United forum
Rujan 07, 2010, 21:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Cijenjeni članovi, selimo se na novi forum. Portal ostaje isti, a forum se nalazi na stranici: http://www.manutd-croatia.com/forum/ Započnite s registracijama i dobrodošli!

Portal   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 27 28 [29] 30 31
  Ispis  
Autor Tema: Zanimljivosti  (Posjeta: 14057 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
WRooney
Legenda kluba

Dob: 24

« Odgovor #560 : Veljača 26, 2010, 12:13 »

Evidentirano

MUFC
Legenda kluba

« Odgovor #561 : Ožujak 06, 2010, 02:11 »

nisam znao gdje ovo staviti, u viceve ili ovdje
stvarno je zalosno kako neko moze napisati ovakav clanak 
http://www.jutarnji.hr/prva-zatvorska-kazna-zbog-loma-noge-na-terenu/610381/
Evidentirano
Somi17
Legenda kluba

Dob: 16

« Odgovor #562 : Ožujak 06, 2010, 10:42 »

Engleski fudbal ostaro i bezkompromisno 
Evidentirano

NANI >>>>>>>>> VALENCIA
alen
Administrator
Legenda kluba
*

Dob: 19

Email
« Odgovor #563 : Ožujak 08, 2010, 19:58 »

Ukidanje 11-eraca nakon 120 minuta igre u nokaut-fazi, uvođenje kompjutorske tehnologije i suca za računalom, te ukidanje ubacivanja rukom iz auta, ideje su za koje se zalaže Louis van Gaal...

Izložio ih je nizozemski trener nogometaša Bayerna u tiskanom izdanju njemačkoga sportskog magazina Kicker, čiji su urednici Nizozemčeve prijedloge nazvali revolucionarnima.

...o ukidanju izvođenja 11-eraca nakon neodlučenog rezultata i poslije 120 minuta igre:

'Penali su lutrija, a ja sam za gladijatorsku borbu. Uđe li utakmica u produžetke, valjalo bi svakih pet minuta iz igre vaditi po jednog igrača sa svake strane. Od 95. do 100. minute tako bi na terenu desetorica stajala sučelice desetorici, nakon sljedećih pet minuta devetorica kontra devetorice. Posljednjih pet minuta drugog produžetka na travnjaku bi bila po petorica igrača sa svake strane i golman. Ne bi li pobjednik bio odlučen nakon 120 minuta, šestorica protiv šestorice borili bi se do zlatnog gola. Tako bi o pobjedi do kraja odlučivala momčad, a ne pojedinac izvođenjem penala.'

...o uvođenju tehnologije kao posljednjega korektivnog organa:

'Važno je da o bitnim odlukama na travnjaku prestane odlučivati čovjek. Želim da se to prepusti tehnologiji. Čovjek griješi, tehnologija je neovisna i objektivna. Apsolutno treba dopustiti ulazak u nogomet pametne, čip-lopte. Ludost je posljednja odluka FIFA-e, koja je tu mogućnost ponovno odbacila.'

...o ukidanju izvođenja auta rukom:

'Treba uvesti ubacivanje iz auta nogom! To će biti bolje jer igrači neće više tako jednostavno napucavati lopte u aut bez straha od posljedica, pa će lopta time veći dio vremena ostajati unutar igre. Produžit će se vrijeme efektivnog trajanja igre, time i atraktivnost utakmice.'

...o promjeni sudačke postave:

'Treba nam košarkaška ili hokejaška praksa suđenja. Dakle, dva suca u terenu, svaki na jednoj polovici, koji će se pozicionirati dijagonalno. Tako će biti direktno na lopti, a vidjet će i što će se događati iza leđa igrača. Obojica bi trebala biti povezani radiovezom s trećim sucem, koji će promatrati igru za računalom. Gdje će sjediti kompjuterski ekspert, da li uza samo igralište ili negdje na tribini, sasvim je svejedno.'
Evidentirano

Old Trafford - Where amazing happens.
MUFC - It's a religion.
toni
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

tonisali@hotmail.com
« Odgovor #564 : Ožujak 08, 2010, 21:29 »

http://www.index.hr/sport/clanak/krvava-osveta-cabanas-kaznjen-zbog-zavodjenja-zene-meksickog-narkobosa/479759.aspx

dobro je Berbatov proša kad se mota oko male nekog bugarskog bossa zvanog Glava
Evidentirano
rooney
Legenda kluba

Dob: 25

« Odgovor #565 : Ožujak 09, 2010, 21:42 »

manuel pablo posto taxi-driver

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/bizarno-bivsi-spanjolski-reprezentativac-postao-taksist.html
Evidentirano

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney,
Wayne Rooney, Wayne Rooney,
He goes by the name of Wayne Rooney.
zich1
Internet serator veći od Marka...
Global Moderator
Legenda kluba
*

Dob: 28

« Odgovor #566 : Ožujak 09, 2010, 21:46 »

svaka mu čast
Evidentirano

Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010)
Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule.
Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
adnan
Članovi kluba navijača
Prvi tim
*

Dob: 20

u meni je penzija ko u zeni menstruacia hahaha

red.devil_1989@hotmail.com
Email
« Odgovor #567 : Ožujak 10, 2010, 01:33 »

David Beckham’s own personal excitement at returning to Old Trafford was more than matched by the media and fan frenzy that greeted his arrival at Manchester airport today.

It is Beckham's first time back at his former club as a player since he was sold by United boss Sir Alex Ferguson to Real Madrid in 2003, and he’s obviously keen to play a part.

Sir Alex doesn’t expect the former United favourite to start, but is wary of the impact the England international can have from the bench.

“The thing you know about David, and we always have, is that his delivery from the right is always going to be a threat,” says the United chief. “He’s fantastic.”

Much has been made of Beckham's return to his old stomping ground, and the England stalwart insists he is excited, not scared.

He said: "If I play on Wednesday I won't be frightened but I will be excited because I played in that stadium for many years and I know what it means to be a Manchester United player. I know what it means for opponents to play there."

Beckham is fully expecting Wayne Rooney to play in the match, despite the United striker being an initial doubt with a knee problem.

"I'm sure Rooney will play," he added. "I think he's had some problems in the last few days but he had the whole weekend to recover. He's a fine player and he'll want to participate in the match. Alex Ferguson will certainly use the best possible formation."

Rooney will indeed start, but Sir Alex admitted it has been touch and go over the last few days: “If you had seen him on Friday, and asked me will he be fit – I would have said no chance.

“But he has showed a rapid improvement and has made massive progress since Saturday morning. He was extremely doubtful, but he is okay. He is fit, I am glad to say that he is fit.”
Evidentirano

hajde ba...ne seri
alen
Administrator
Legenda kluba
*

Dob: 19

Email
« Odgovor #568 : Ožujak 16, 2010, 17:32 »

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/u_zaledu/video-je-li-sudac-potpuno-izgubio-razum.html

Evidentirano

Old Trafford - Where amazing happens.
MUFC - It's a religion.
El Apache
Hrvatski Martin Taylor
Legenda kluba

Dob: 26

United We Stand

« Odgovor #569 : Ožujak 16, 2010, 18:07 »

Kajpak, čisti penal 
Evidentirano

Tevez>>>>Dong>>>>Mame Bira>>>>berbatov
denny24
Poster 20000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

« Odgovor #570 : Travanj 05, 2010, 17:27 »

Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) objavio je najnoviju ljestvicu najboljih klubova svijeta.
Barcelona je očekivano prva s obzirom na prošlosezonsku 'berbu' šest trofeja. Iznenađujuće, drugi je argentinski Estudiantes, a još je veće iznenađenje treće mjesto bremenskog Werdera. Iako IFFHS ima svoje kriterije, često se vjerodostojnost njihove tablice dovodi u pitanje baš zbog nerealnih plasmana nekih momčadi. Pravi primjer je Werder koji sigurno ne zaslužuje mjesto ni u TOP 20, po rezultatima u Bundesligi i Europi proteklih par sezona.
Od hrvatskih je klubova Dinamo pao za deset mjesta i sada je 88. na svijetu. Plasman je pokvario i Slaven Belupo koji je sa 211. pao na 227. mjesto. Hajduka nema među 350 najboljih svjetskih klubova.
IFFHS, ljestvica najboljih nogometnih klubova na svijetu, travanj 2010.:
1. Barcelona 321,0 bod
2. Estudiantes de La Plata 284,0
    Werder Bremen Njemačka 284,0

4. Chelsea 281,0
5. Manchester United 274,0
6. Cruzeiro 256,0
7. Šahtar Donjeck 254,0
8. Arsenal 251,0
9. Roma 236,0
10. Bayern 230,0

Evidentirano

Green and Gold till the club is Sold!
Amar__
Prvi tim

Dob: 18

Glory Glory!

« Odgovor #571 : Travanj 05, 2010, 17:31 »

Sahtar je bio uvijek dobra ekipa.
Evidentirano
El Apache
Hrvatski Martin Taylor
Legenda kluba

Dob: 26

United We Stand

« Odgovor #572 : Travanj 05, 2010, 18:13 »

A na koju foru nema recimo onda Lyona među prvih 10, a assenal je tu?
Evidentirano

Tevez>>>>Dong>>>>Mame Bira>>>>berbatov
Chuvy88
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

Dob: 22

Chuvy@vip.hr
Email
« Odgovor #573 : Travanj 05, 2010, 18:23 »

roma već dugi niz godina osvaja trofeje, ma to je index prenio, sa koje stranice neznam....ali ima ovakvih gluposti koliko ćeš, ili kako bi rekli naši stari: svako selo svoju feštu ima
Evidentirano

WRooney
Legenda kluba

« Odgovor #574 : Travanj 05, 2010, 18:28 »

1. Barcelona 321,0 bod
2. Estudiantes de La Plata 284,0
    Werder Bremen Njemačka 284,0

4. Chelsea 281,0
5. Manchester United 274,0
6. Cruzeiro 256,0
7. Šahtar Donjeck 254,0
8. Arsenal 251,0
9. Roma 236,0
10. Bayern 230,0

Evidentirano

denny24
Poster 20000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

« Odgovor #575 : Travanj 05, 2010, 18:31 »

roma već dugi niz godina osvaja trofeje, ma to je index prenio, sa koje stranice neznam....ali ima ovakvih gluposti koliko ćeš, ili kako bi rekli naši stari: svako selo svoju feštu ima
sigurno nisu tak glupi da idu to izmišljat   

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512
Evidentirano

Green and Gold till the club is Sold!
Chuvy88
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

Chuvy@vip.hr
Email
« Odgovor #576 : Travanj 05, 2010, 18:49 »

neznam po kojem se kriteriju rade takve ljestvice ali mi baš i nije jasno.....werder da je ispred nas.....finalist lige prvaka bi po bodovima trebao biti malo manje od 50% jači od osvojača kup eufa....kada se pogledaju nagrade na kraju to je drstična razlika...mislim da smo mi dobili do finala preko 30 milijuna eura dok je werder sa osvajanjem dobio negdje 8 milijuna....mi smo osvojili prvenstvo i oni su...ali je naše jače....kak je onda pak šahtar tako jak....pola klubova tu ne štima al nema veze
Evidentirano

zich1
Internet serator veći od Marka...
Global Moderator
Legenda kluba
*

Dob: 28

« Odgovor #577 : Travanj 05, 2010, 20:11 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZpulZkyyvMONorbA&tmpl=viewnews

viš ti to, ja sam cvilio za diegom i tvrdio da bu fantastičan transfer...

malo me zarate razočarao, paklen igrač...

grosso nit nemre bit promašaj ak su ga platili 2 milje...
Evidentirano

Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010)
Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule.
Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
Luuka
Math rulz!!
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

WWW Email
« Odgovor #578 : Travanj 06, 2010, 01:46 »

Di je tu Ibrahimović ? Brdo para plaćen, a ne igra ni upola ko u Interu...
Evidentirano

blackscorpiobih
Poster 30000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

Dob: 29

« Odgovor #579 : Travanj 06, 2010, 11:25 »

Di je tu Ibrahimović ? Brdo para plaćen, a ne igra ni upola ko u Interu...

Pa Ibrahimovicu je ovo tek prva sezona u Primeri Luka i dobro on igra kako je u fazi privikavanja.

Ja ne znam ikog da se onako brzo upisao u strijelce i bio strijelac u skoro svakoj tekmi na pocetku sezone.
Evidentirano

Str: 1 ... 27 28 [29] 30 31
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Croatia Manchester United forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!