BlejanjaKRALJ
ćuti dok te karam
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 25
Nisam dobar u duši, jer se ne družim naizvrat.
|
Apsolutno. To za mene nije ni N od navijaca vec samo dobro propraceno i informirano TV-om ili ti ga netom. Isto tako kako ne mozemo naci zajednicku sem stimaljke titule u tom nekom razdoblju onda je necemo ni trazit. Kako sam moj potpis govori misljenje je poput supka svak ga ima. aj cunaj se ( cuvaj se ) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I kad me nema po mjesec dana nemo'š me stić, za FORUM sam ono što su za Bundes DŽEKO, MISKE i IBIŠEVIĆ!
|
|
|
:Maka:
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Dob: 18
Glory glory Man Utd
|
E, ako ja razumim tvoje postove u ovoj temi  Šta znači sebe provaljivat?? Pisat argumentirano, realno sa dozom arogancije i subjektivnosti, ili možda samo pisanje da bi se nešto pisalo, bez teme bez ičega???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
denny24
Poster 20000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
E, ako ja razumim tvoje postove u ovoj temi  Šta znači sebe provaljivat?? Pisat argumentirano, realno sa dozom arogancije i subjektivnosti, ili možda samo pisanje da bi se nešto pisalo, bez teme bez ičega??? da realno je da pišeš da je bilo na tekmi 150 ljudi a bilo ih je minimalno 8000 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Green and Gold till the club is Sold!
|
|
|
BlejanjaKRALJ
ćuti dok te karam
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
Dokazuje tvoj um jer ja nista nit pokusavam reci nit dokazati a nit se umijesati glede tog kluba jer ne poznajem stanje ni sad ni ono prije samim tim nisam kompetentan. Jednostavno samo odgovaram na tvoj post za postom. Hocu ti reci cijelo vrijeme da najvise mrzim Net, Forum odnosno TV navijace koji imaju sufiks seratori jer uveliko samo seru. Znam da ni ovo neces skontat (jer sve sto te bocka ti ne kontas ). Sebe provaljivat u ovom tvom slucaju znaci pricat ono sto su ti rekli, vidjeli, kazali a ne ono sto ti sam znas, a ja nit sam tu vidio argumente nit cinjenice osim u stimanju tittule u tih par godina, vec obicno subjektivno osvetoljubivo sranje po klubu i jos tvrdit eee ja nesto znam buhahahahahahahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I kad me nema po mjesec dana nemo'š me stić, za FORUM sam ono što su za Bundes DŽEKO, MISKE i IBIŠEVIĆ!
|
|
|
zich1
Internet serator veći od Marka...
Global Moderator
Legenda kluba
Dob: 28
|
maka: realno si popljuvao pobjedu zagreba protiv danaca kao loši su(danci) i kaj se mi veselimo i broj gledatelja kojih navodno nije bilo... to je isprovociralo moju reakciju jer mi takvi podcjenjivački komentari idu na živce(i ja znam takav biser izvalit da se razumijemo)... o tome se radi, umjesto da kažeš da ti post nije bio na mjestu ti ga raspravljaš ili ipak ne?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010) Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule. Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
|
|
|
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Glory glory Man Utd
|
realno si popljuvao pobjedu zagreba protiv danaca kao loši su(danci) i kaj se mi veselimo
 Ja sam napisao da ta pobjeda nije nešto zbog čega bi okrenuli janje. Šta nije to realno. Pa Danci nemaju pravog predstavnika u muškom rukometu odkad ja znam za sebe. Ili ste vi možda drugačije informirani??  To je isto da ja nakon 5:0 nad Pompeyem napišem "ovo je igra prvaka" , "mi smo sigurno prvaci, pao je Pompey" :S :S Ajde, ujtili se tog broja gledatelja ko pijan plota. Dobro znate šta je bio srž te brojke. 1 000 000 stanovnika - 8500 gledatelja= 991 500 ljudi je ostalo doma dok im je "voljeni" klub igrao........ @Blejanja Sorry, ja sam glup što nisam poslušao nekoliko članova ovoga foruma kada su mi rekli da tebi nema smisla ništa pisat. Mislio sam da mogu tu nešto napravit, ali kada ne ide kroz zid, fakat ne ide. Nije ovo rasprava jer mi ode o ničemu ne raspravljamo, samo ja neke stvari želim objasnit, a vi ih odbijate.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
BlejanjaKRALJ
ćuti dok te karam
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
 Ja sam napisao da ta pobjeda nije nešto zbog čega bi okrenuli janje. Šta nije to realno. Pa Danci nemaju pravog predstavnika u muškom rukometu odkad ja znam za sebe. Ili ste vi možda drugačije informirani??  To je isto da ja nakon 5:0 nad Pompeyem napišem "ovo je igra prvaka" , "mi smo sigurno prvaci, pao je Pompey" :S :S Ajde, ujtili se tog broja gledatelja ko pijan plota. Dobro znate šta je bio srž te brojke. 1 000 000 stanovnika - 8500 gledatelja= 991 500 ljudi je ostalo doma dok im je "voljeni" klub igrao........ @Blejanja Sorry, ja sam glup što nisam poslušao nekoliko članova ovoga foruma kada su mi rekli da tebi nema smisla ništa pisat. Mislio sam da mogu tu nešto napravit, ali kada ne ide kroz zid, fakat ne ide. Nije ovo rasprava jer mi ode o ničemu ne raspravljamo, samo ja neke stvari želim objasnit, a vi ih odbijate. Sve je dobro dok ima muskih tetki i mahalaca kojima je u prirodi trabunat iza ledja a kad se okrenes ti isti svi cute. Zato sam i sam rekao, ne chatam pp nisakim jer sve sto zelim iznosim javno al vidim ima i ova druga sorta  bem ti svakakve frajere End kad je Zagreb u pitanju ( ionak ti tjeras da si upravu a vagon ljudi u krivu )
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 15, 2010, 22:48 BlejanjaKRALJ »
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
Ja sam napisao da ta pobjeda nije nešto zbog čega bi okrenuli janje. Šta nije to realno. Pa Danci nemaju pravog predstavnika u muškom rukometu odkad ja znam za sebe. Ili ste vi možda drugačije informirani?? To je isto da ja nakon 5:0 nad Pompeyem napišem "ovo je igra prvaka" , "mi smo sigurno prvaci, pao je Pompey" :S :S
Ajde, ujtili se tog broja gledatelja ko pijan plota. Dobro znate šta je bio srž te brojke. 1 000 000 stanovnika - 8500 gledatelja= 991 500 ljudi je ostalo doma dok im je "voljeni" klub igrao........@Blejanja Sorry, ja sam glup što nisam poslušao nekoliko članova ovoga foruma kada su mi rekli da tebi nema smisla ništa pisat. Mislio sam da mogu tu nešto napravit, ali kada ne ide kroz zid, fakat ne ide. Nije ovo rasprava jer mi ode o ničemu ne raspravljamo, samo ja neke stvari želim objasnit, a vi ih odbijate. ko je rekao da će bit prvaci?niko to nije spominjao osim tebe... i opet: pobjeda nosi bodove koji se zbrajaju i onaj ko ih osvoji najviše na kraju postaje prvak ili u ovom slučaju ide dalje... ok, nema razlike između 8000 ljudi na rukometnoj utakmici od 150 na istoj... ko je htio došao je...ko nije nije...i to je to... al mogu ti to sve i 3ći put napisat ak ne shvaćaš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010) Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule. Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
|
|
|
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Glory glory Man Utd
|
Skidam photoshop pa ću neke stvari probat nacrtat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
MAjko moja, ovo je predobro 150 gledatelja u Areni Žalosti nacrtaj...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
Neočekivano lako rukometaši Zagreba obračunali su se s opasnim Kopenhagenom, a ove subote na redu je još lakši posao. U Arenu stiže norveški Fyllingen, posljednja momčad skupine, koja je u prvih sedam utakmica upisala svih sedam poraza. Utakmice gube u prosjeku sa 13 razlike. - Protiv Kopenhagena je bilo čak i bolje od naših očekivanja. Sad nam slijedi još jedan potencijalno opasan protivnik. U Norveškoj je u 40. minuti bilo samo jedan razlike za nas, a u gostima kod HSV-a oni su gubili samo 14-12 na poluvremenu - upozorio je trener Mirko Bašić. - Protivnik je naizgled lagan, ali najgore je kad te ugrize mali psić - nadovezao se direktor Bartol Kaleb, koji se pohvalio i da će igrači idućeg tjedna dobiti posljednje zaostale plaće. Zagreb između Fyllingena i Ciudad Reala neće igrati nijednu prvenstvenu utakmicu pa je ogled s Norvežanima i posljednja prilika za pripremu za velike okršaje sa Španjolcima. - Brzi su, imaju odličnog golmana, a u obrani igraju sličnu zonu kao Ciudad - rekao je Mirko Bašić i dodao kako opuštanja ne smije biti. - Sigurno ih nećemo podcijeniti. Moramo se dobro pripremiti i ispraviti sve nedostatke iz prve utakmice protiv njih. Bilo bi mi jako drago da dvorana bude puna, bez obzira što protivnik nije najviše klase - kaže Manuel Štrlek. KRENULA PRODAJA ULAZNICA ZA CIUDAD I HSV Ulaznice za Fllyingen su i dalje u prodaji i to do dana utakmice, po cijeni od 30 i 60 kuna, a od danas su u prodaji i ulaznice za utakmice protiv Ciudad Reala i HSV-a sljedeća dva vikenda. Prodaje ih Dekod putem interneta, a mogu se kupiti i na www.ulaznice.hr. edit: ak to zagreb tuče, bez veselja i komentara da maka nebi morao reagirat sa svojim ciničnim komentarima... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Glory glory Man Utd
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Glory glory Man Utd
|
Protiv koga sada igra COZagreb???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
denny24
Poster 20000. posta
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
Protiv koga sada igra COZagreb???
izvlači se sutra  mogući protivnici, barcelona čehovski, medvedi i još netko
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Green and Gold till the club is Sold!
|
|
|
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Glory glory Man Utd
|
Da, još je i Lowen među njima.
Ako izvuku Medvede, imaju neke šanse, ali protiv ova dva kluba-teško. Iako, nikad se nezna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rooney
Legenda kluba

|
zagreb je izvuko natezeg mogucg suparnika barcelonu..al d se prisjeimo kak je to bilo 1999 i ludnica u ledenoj dvorani
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney.
|
|
|
toni
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 24
|
nema šanse bude li ko protiv ciudada i hsv-a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rooney
Legenda kluba

|
nema šanse bude li ko protiv ciudada i hsv-a
pa i logika nalaze d ako bude isto ko sa njima da nebu prosli kad su odovih gubili  ....al ja msilim da nije barca nista jaca o ta 2kluba, tako da ak dobro odigraju imaju sanse
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney.
|
|
|
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
Glory glory Man Utd
|
Jedno je sigurno, a to je da atmosfera neće biti kao na tom linku  Jako težak protivnik. Nisu mogli goreg dobit, ali Barca nije takav bauk kakvim se želi prikazat....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|