Bolt_23
Limač Manchestera
|
vidim neki su me radi nicka prozvali .., pa se moram pokazat na terenu  a u udrugu upadam cim mi sjedne neka para kroz koji dan, trenutno skupljam za nogomet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
medo86
Limač Manchestera
Dob: 24
|
Jeli mogu ja doci??? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Internet serator veći od Marka...
Global Moderator
Legenda kluba
Dob: 28
|
vidim neki su me radi nicka prozvali .., pa se moram pokazat na terenu  a u udrugu upadam cim mi sjedne neka para kroz koji dan, trenutno skupljam za nogomet  ma uživaj stari! ne obaziri se ništa... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010) Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule. Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
|
|
|
reddevil1986
Članovi kluba navijača
Rezerva
...And Solskjaer has won it...
|
Dolazim! I aj Chuvy podsjeti Plecka da transparent uzme da se slikamo i tak to... nek ga ne zaboravi... Vidimo se! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
THERE'S 2 UNITEDS BUT THE SOUL IS ONE As the Busby Babes will carry on...
|
|
|
Reddevil90
V.I.P. Član
Legenda kluba
Dob: 19
|
1. ALEKSANDAR 1878 2. Reddevil90 3. Chuvy88 4. Bolt_23 5. medo86 6. reddevil1986 7. Eric Cantona
8. Zich1 ?
Cuga je u 21h. Vidimo se.
- U kojim dresovima igramo? -
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
u unitedovim...a eric u arsenalovom... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kao što vidite, na portalu se ubrzano radi i on kao i forum će uskoro biti spremni i gotovi (danas je 02.05.2010) Neće se prenositi accaunti nego se kreće od nule. Kad bude sve spremno prvi koji će to saznati ste vi, dragi moji nastrpljivi forumaši...
|
|
|
Chuvy88
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 22
|
ja ću probat doć u 9....fax mi počinje nakon dugih 9 mjeseci odmora.....u 5 mi počinju predavanja koja nemam pojma kad će završiti....do nogometa sam tamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Paul Scholes
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
|
eric van je reka da ste plavoi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
man-u-chao
Članovi kluba navijača
Rezerva
Dob: 26
|
Evo kako sam trenutno na godišnjem a ovaj snijeg me zatrpao prelistao sam cijelu ovu temu kao i istu temu na Arsenalovom forumu i napravio statistiku dosad odigranih susreta. Na žalost, trenutno imaju jednu pobjedu više ali možda će ovo motivirati ekipu da sutra izjednači broj pobjeda. Po gol razlici uopće ne zaostajemo tako da nismo toliko loši koliko se znalo pisati. Prije bi rekao neorganizirani/nedisciplinirani u igri. Uglavnom vi prosudite po rezultatima kakvo je realno stanje momčadi.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
hehe odličan posao manu-chao!  e sad se ulozi povisuju... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bolt_23
Limač Manchestera
|
večeras će nam naši pokazat kako razvalit ove sutra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
man-u-chao
Članovi kluba navijača
Rezerva
|
hehe odličan posao manu-chao!  e sad se ulozi povisuju...  Hvala  , dugo je trajalo ali se isplatilo, sve je tu crno na bijelom. Najviše me iznenadila gol razlika koju sam tek na kraju izračunao i onda skužio da je samo jedan gol. Naravno da svi rezultati nisu baš 100% točni, gol više-manje za nas ili njih ali eto tako se izvještavalo po oba foruma pa bi trebalo bit mjerodavno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mark Robins
|
Svaka čast manu čao  al zanimljivo je da statistika opet demantira tuljana i da niste toliko loši kako on tvrdi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Chuvy88
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
Dob: 22
|
idealna prilika da ih opet pobjedimo danas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
man-u-chao
Članovi kluba navijača
Rezerva
|
Ništa osim pobjede se ne prihvaća! Istina je da su u zadnje vrijeme oni bili bolji ali sve se može okrenut. Zadnje dvije utakmice su pokazale da nije sve izgubljeno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zich1
Global Moderator
Legenda kluba
|
1. ALEKSANDAR 1878 2. Reddevil90 3. Chuvy88 4. Bolt_23 5. medo86 6. reddevil1986 7. Eric Cantona
8. Zich1 ?
Cuga je u 21h. Vidimo se.
- U kojim dresovima igramo? -
dolazim 9.mladj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ALEKSANDAR 1878
V.I.P. Član
Prvi tim
Dob: 29
|
odlično! sad će to već ličiti na nešto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
medo86
Limač Manchestera
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ALEKSANDAR 1878
V.I.P. Član
Prvi tim
Dob: 29
|
otvaraj po boku,traži dupli pas,i najvažnije: uštopaj,pa pucaj! jel dolaziš oko 21h
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
denny24
Poster 20000. posta