Croatia Manchester United forum
Rujan 09, 2010, 16:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Cijenjeni članovi, selimo se na novi forum. Portal ostaje isti, a forum se nalazi na stranici: http://www.manutd-croatia.com/forum/ Započnite s registracijama i dobrodošli!

Portal   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 68
  Ispis  
Autor Tema: FORUM- pohvale/kritike/prijedlozi  (Posjeta: 30567 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Busby_Boy
Ferguson's Red Army!
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

Dob: 19

andrej.stjepanovic@gmail.com
« Odgovor #1160 : Ožujak 01, 2010, 00:33 »

Totalno bezveze situacija, pisanje sa nečijih drugih računa se dešavalo i prije ali ono vrijeđanje poslije je bilo potpuno nepotrebno i moglo je završiti u potpuno krivom smjeru, mjeseci godine i truda su mogli past u vodu samo da je netko drugačije reagirao.

Kao što sam vec ranije napisao negdje granica mora postojati, a i ja smartam da je Robins danas reagirao najbolje što je mogao a onda poslije ono pisanje za ostavku nije više imalo nikakvog smisla
Evidentirano

mladj2
Limač Manchestera
*

Email
« Odgovor #1161 : Ožujak 01, 2010, 01:51 »

evo dupli acc plus vrijeđanje -> trajni ban ako već nije. ne bum se nikom ispričavao i zaboli me nešto za sve što sam rekao, pri svemu ostajem iako znam da griješim. molim samo sve članove ovog foruma da zaborave na mene i izbrišu moj broj do daljnjega budući se nikom neću javljati i da ne moram blokirati određene brojeve kod telefonskog operatera. molim bez kontakta i za četvrtak i bilo kakva okupljanja. hvala. živi bili i za united navijali!

ps od petka je portal dolje...uzet cu si domenu za osobne potrebe i uslugice zhexa...ima ovaj foruma geekova dovoljno da to srede
Evidentirano
matija^
Legenda kluba

Dob: 21

AIESECer

matija_999@hotmail.com
« Odgovor #1162 : Ožujak 01, 2010, 11:10 »

Meni su samo 2 stvari čudne u cijeloj ovoj situaciji, kao nepristranom promatraču..
Prva je to što se Robbinsa proziva da loše radi svoj posao admina, što nikako ne stoji, jer čovjek se drži svoga kriterija i ja u ovo vrijeme koje sam na forumu nisam vidio niti jednu njegovu grešku kao admina.
Drugo, nerazumljivo mi je uopće kako netko ko je toliko povezan sa udrugom i u njoj visoko pozicioniran ne može potisnuti svoje vulgarnosti i nekulturu. Nekako mi se čini da ta udruga na kraju krajeva nema svrhu uopće ako će se čelnici tako ponašati (izuzev crodevila, njemu svaka čast za sve što je dosada napravio ;) ).
Evidentirano

What a friend we have in Jesus
He`s a saviour from afar
What a friend we have in Jesus
And his name is Cantona...

Kalafat
L.U.H.G.
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

Dob: 26

« Odgovor #1163 : Ožujak 01, 2010, 16:06 »

Ma Mark svaka cast za tvoje razumljevanje i stalozenost ovo situaciju jucer si izvuka bas savrseno i ponasas se kao vrhunski adimn sta se tice te privatne poruke oko cega je sve pocelo nebi ulazija jer neznan sta je tocno bilo, ali ako si je stvarno posta onda oprosti ali to stvarno nije u redu. Eric-u se nikako nesmi dati trajni ban koliko sam skuzio puno je dao forumu a i udruzi njegovi nastupi nisu primjereni ali nisu ni ozbiljni jer covjek koji zna napisat onako dobre postove sigurno se zna i ponasti tako da sam misljenja da ovi nastupi vulgarnosti su samo period koji ce ga proci a osim toga da je njemu toliko dosta foruma on bi se sam iskljucija i jednostavno nebi dolazia na forum i to je to. I ako cete iskreno misljenja sam da neki ljudi bi trebali biti privilegirani na forumu to su ljudi poput Mark-a, Zich-a, Crodevil-a, Make-e pa i Eric-a (neka mi oproste oni koje nisan napisa) to su ljudi koji su ode od samog pocetka i koji su sve ovo digli na razinu na kojoj je sad bilo koga od njih ja osobno smatram ispred sebe jer su to sto jesu svak svoju privilegiju mora steci a oni su to napravili.
Evidentirano

PRIJE STAVLJANJA JEZIKA U POGON UKLJUCI MOZAK!!!!!!!!!!
Mark Robins
Internet serator.
Legenda kluba

« Odgovor #1164 : Ožujak 01, 2010, 16:56 »

Ma Mark svaka cast za tvoje razumljevanje i stalozenost ovo situaciju jucer si izvuka bas savrseno i ponasas se kao vrhunski adimn sta se tice te privatne poruke oko cega je sve pocelo nebi ulazija jer neznan sta je tocno bilo, ali ako si je stvarno posta onda oprosti ali to stvarno nije u redu. Eric-u se nikako nesmi dati trajni ban koliko sam skuzio puno je dao forumu a i udruzi njegovi nastupi nisu primjereni ali nisu ni ozbiljni jer covjek koji zna napisat onako dobre postove sigurno se zna i ponasti tako da sam misljenja da ovi nastupi vulgarnosti su samo period koji ce ga proci a osim toga da je njemu toliko dosta foruma on bi se sam iskljucija i jednostavno nebi dolazia na forum i to je to. I ako cete iskreno misljenja sam da neki ljudi bi trebali biti privilegirani na forumu to su ljudi poput Mark-a, Zich-a, Crodevil-a, Make-e pa i Eric-a (neka mi oproste oni koje nisan napisa) to su ljudi koji su ode od samog pocetka i koji su sve ovo digli na razinu na kojoj je sad bilo koga od njih ja osobno smatram ispred sebe jer su to sto jesu svak svoju privilegiju mora steci a oni su to napravili.

vidi koju sam ja privatnu poruku objavio:

fakat "briješ" malo previše sad...ovo je nakon nekog finala, mora postojati neki limit da se ljudi provesele, čemu forum uopće inače ako nakon finala se ne možemo zafrkavati barem 1h u toj temi...mislim da smo tako nešto i definirali.

a vidi šta je napisano bilo javno:

ma malo se zezamo nakon osvojenog kupa i odmah "iron mike" da ban za trollanje...neviđeno.

Šta sam je tako privatno otkrio što forum nije mogao znati? Nisam ništa, jedina razlika je bila u tome što je u privatnoj poruci bio elaboriran stav.
Uostalom zašto sam je objavio PP i na njega odgovarao javno? pa zato da ne pišem bezveze odgovor na PP kad već postoje javne žalbe, a PP sam samo stavio jer su tu bili neki argumenti na koje sam htio odgovoriti.
Ništa nije bilo bilo "privatno" u privatnoj poruci.

Šta se tiče Erica, svi ste jučer mogli vidjeti šta je napisao i koja je bila njegova želje oko odlaska, a zna se koji sam ja stav imao.
Evidentirano

Kalafat
L.U.H.G.
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

« Odgovor #1165 : Ožujak 01, 2010, 17:06 »

Ma nemoj ti mene krivo shvatit koliko god meni Eric bio dobar poster ja sam u ovoj situaciji na tvojoj strani i kao sta san ja vec reka cini mi se da je to samo prolazna faza jer da se njemu tako zgadio forum onda bi on samo otisao.
Evidentirano

PRIJE STAVLJANJA JEZIKA U POGON UKLJUCI MOZAK!!!!!!!!!!
crodevil7zd
V.I.P. Član
Legenda kluba
*

Dob: 29

« Odgovor #1166 : Ožujak 02, 2010, 10:54 »

Da je bila prazna pp nisi je smio objaviti i glupost je sto to pravilo nema na ovom forumu! To je osnovno pravilo svih foruma na svijetu! Ne bi se onda zvale privatne poruke nego javne poruke!

samo da dodam da se ovdje slažem potpuno sa Škorpijom i Kalafatom. Istina je da privatna poruka bez obzira na pravila nikad ne bi trebala biti objavljena na forumu i mislim da si u tom dijelu bez obzira na sve pogriješio Mark. Isto tako, mislim da bi od sada to svakako trebalo biti u pravilima.

ostatak sukoba je priča za sebe i tu sam se već izjasnio...

Evidentirano
OldTrafford
Prvi tim

It's Only One United

« Odgovor #1167 : Ožujak 02, 2010, 19:55 »

samo da dodam da se ovdje slažem potpuno sa Škorpijom i Kalafatom. Istina je da privatna poruka bez obzira na pravila nikad ne bi trebala biti objavljena na forumu i mislim da si u tom dijelu bez obzira na sve pogriješio Mark. Isto tako, mislim da bi od sada to svakako trebalo biti u pravilima.

Ja se ovdje također u potpunosti slažem sa Crodevilom , mada nebi htio ulaziti sto i kako je bilo poslije.
Sigurno da je Ericova , a pogotovo Mlađova reakcija bila u najmanju ruku neprimjerena.

Ja ih pozdravljam ma gdje bili , jer su to 2 ''strašne'' osobe.Još kad ih upoznate oci u oci jos vise vam se svide ,
dok ovako forumski to nemozete ocjeniti u potpunosti.
Puno su napravili za Udrugu i za Forum , to se vise netreba ni spominjati jer se podrazumjeva.

Nece ih biti na Forumu (ako se ne vrate kojim slucajem) , ali opet bit ce druženja bit ce okupljanja , a bogami
bit ce i odlazaka na utakmice , a to je onaj najveci bit i smisao -druzenje , okupljanje i navijanje za svoj voljeni
klub.

U svakom slučaju momci vidimo se uskoro ........ u to sam siguran 

Evidentirano
Mark Robins
Internet serator.
Legenda kluba

« Odgovor #1168 : Ožujak 02, 2010, 20:47 »

Za pravilo se slažem i definitvno bi ga trebalo uvesti. Kad sam malo razmislio o smislu takvog pravila i kad sam vidio da to postoji na drugim forumima jasno mi je ovdje čudenje što sam obajvio privatnu poruku.
Ako jedan forum.hr može pogriješiti oko ovoga nemojte ni meni zamjeriti 

Objavljeno 6.02.2010

Bilo je nedoumica u vezi objavljivanja privatnih poruka. Na Forumu je dosad postojalo samo nepisano pravilo da objavljivanje tuđih PM-ova nije dozvoljeno. Stoga, evo i pisano pravilo u vezi objavljivanja privatnih poruka kako više ne bi bilo sličnih nedoumica...
Troje forumaša koji su dobili ban zbog objave tuđeg PM-a "amnestiraju" se iz razloga što se radilo o nepisanom pravilu koje je podložno raznim tumačenjima. Greška je administracije da takvo pravilo dosad nije postojalo u Općim pravilima. Odsada postoji.

http://forum.hr/showthread.php?t=521171

Ionako sam planirao neke promjene, točnije dopune pravila pa ćemo to uskoro riješiti.
Ipak ostajem pri stavu da u konkretnom slučaju nisam pogriješio jer smisao jednog takvog pravila se ne odnosi na ono što sam ja javno objavio.
Evidentirano

WRooney
Legenda kluba

Dob: 24

« Odgovor #1169 : Ožujak 03, 2010, 19:26 »

Predlažem da se uvede ovaj smajli:
Evidentirano

Montecason
Nono Devil
Legenda kluba

Dob: 57

Voli vas sve, vas Sir Nono!!!

montecason@hotmail.com Montecason
WWW Email
« Odgovor #1170 : Ožujak 04, 2010, 13:10 »

-Evo i mog predloga za smajlic:
Evidentirano

Nono
Tel:
Mob:   064/3839617
Home: 034/317340
lopta
SVEZNADAR
Legenda kluba

Osobni tekst .

« Odgovor #1171 : Ožujak 04, 2010, 13:33 »

To bi prije bio neki ANGRY gif , nego li sad . 
Evidentirano

Citat:  Nono je rekao Marku
-Jesi li ti RETARDIRAN?
Bas me interesuje to.
Citat: Montecason

Mark, jebi se i ti i ovaj lopta.
El Apache
Hrvatski Martin Taylor
Legenda kluba

United We Stand

« Odgovor #1172 : Ožujak 05, 2010, 11:59 »

Zakaj mi ovo javlja ponekad dok se logiram na forum?

Greška u bazi podataka: MySQL server has gone away
Datoteka: /home/cromanu/public_html/forum/Sources/Security.php
Linija: 279

Ako refrešam stranicu onda je okej.
Evidentirano

Tevez>>>>Dong>>>>Mame Bira>>>>berbatov
:Maka:
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
*

Dob: 18

Glory glory Man Utd

« Odgovor #1173 : Ožujak 05, 2010, 12:07 »

TO i meni nekad zna javit. Ili kada se logiram ili kada se idem odjavit
Evidentirano

El Apache
Hrvatski Martin Taylor
Legenda kluba

United We Stand

« Odgovor #1174 : Ožujak 05, 2010, 12:24 »

Meni se počelo pojavljivati u zadnjih par dana.
Evidentirano

Tevez>>>>Dong>>>>Mame Bira>>>>berbatov
rooney
Legenda kluba

Dob: 25

« Odgovor #1175 : Ožujak 08, 2010, 22:25 »

eto isteko mi 7dnevni ban...pa da se i javno ispricam hrvoju kaj sam ga zvrjedjo i svim ostalima koji su se uvrijedili, makar je uvreda isla samo njega
Evidentirano

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney,
Wayne Rooney, Wayne Rooney,
He goes by the name of Wayne Rooney.
Hrvoje
The Club - since 1878
V.I.P. Član
Legenda kluba
*

ciko_du_@hotmail.com
« Odgovor #1176 : Ožujak 08, 2010, 22:29 »

eto isteko mi 7dnevni ban...pa da se i javno ispricam hrvoju kaj sam ga zvrjedjo i svim ostalima koji su se uvrijedili, makar je uvreda isla samo njega
Hvala, isprika prihvaćena... također sam se ispričo zichu i reddevilu (kao i svim ostalim "Purgerima" ovim putem), nadam se da je isprika prihvaćena   

I tebi naravno idu isprike 
Evidentirano

Nije dovoljno imati zdrav razum, treba ga znati i primijeniti...
BlejanjaKRALJ
ćuti dok te karam
Članovi kluba navijača
Legenda kluba
*

Dob: 25

Nisam dobar u duši, jer se ne družim naizvrat.

« Odgovor #1177 : Ožujak 14, 2010, 17:39 »

Hoce li se iko skontati ( od ovih clanova sto su cesto pod banovima ) pa da urgira za ovu nepismenost Marka vise.

Mark de ispravi vise tu poruku ( koja zaudara u oci kad je neko pod banom ) u kojoj  umjesto PRIVATNIH pise Privatnoh ( ili tak nesto )

Smuci mi se kad imam ban i to svaki put moram procitat.
Evidentirano

I kad me nema po mjesec dana nemo'š me stić, za FORUM  sam ono što su za Bundes DŽEKO, MISKE i IBIŠEVIĆ!
:Maka:
Svi smo mi Mark Robins
Global Moderator
Legenda kluba
*

Glory glory Man Utd

« Odgovor #1178 : Ožujak 14, 2010, 17:41 »

DA, to je od presudne važnosti
Evidentirano

alen
Administrator
Legenda kluba
*

Dob: 19

Email
« Odgovor #1179 : Ožujak 14, 2010, 17:41 »

Smuci mi se kad imam ban i to svaki put moram procitat.

Imam prijedlog onda, nemoj bit baniran 
Evidentirano

Old Trafford - Where amazing happens.
MUFC - It's a religion.
 Str: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 68
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Croatia Manchester United forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!